Lutsivatnet (Sandnes)

 
 

Lutsivatnet

Merk! Dette fiskekortet ikke gjelder for fiske i hele Lutsivassdraget eller Dybingen - se kartet over for hvilket område du kan fiske i.

Gode muligheter for fiske fra land med stang, eller med stang/garn fra båt og kano. Mange kilometer lett tilgjengelig strandlinje, fine naturopplevelser og gode muligheter for fin fisk.

For kanoutleie
Ta kontakt med Anne Marie på e-post anne.marie@boganes.com eller tlf.: 90102185. 

Fiskebestand
Godt med fisk; ørret på 300-600g er vanlig. Rekorden så langt på stang er en rugg på 85 cm og 7 kg - tatt en tidlig oktober morgen. Ellers en del fin røye, og sik - da primært med garn.

Beliggenhet og terreng beskrivelse
Lett tilgjengelig fra Sandnes og Stavanger: 10 minutters kjøring fra Sandnes sentrum. Terrenget er lett kupert, egnet for fluefiske og slukfiske fra land. Stort sett fint å gå langs land - skriv ut evt. kjøp kart for bedre oversikt.

Fiskeregler
1 stang / 1 garn pr. fiskekort. 
Barn fisker gratis. 
Husk båndtvang.

Gode fisketips

I pålandsvind kommer en del fin fisk opp mot land. Utenfor begge de store "pyntene" (Klubbene) er det noe strøm og dypt vann - her kan det gå noen veldig store... En novemberdag ble det tatt en fin ørret på 1,3 kg nettopp her, og det er ikke den største... Den tok på en liten skjesluk.