Oslomarkas Fiskeadministarsjon

"Vi gleder oss til å tilby fiskere fra hele landet denne superenkle måten å kjøpe fiskekort på - til alle våre 550 vann i Oslomarka, og har stor tro på samarbeidet med Angler ID. Dette er gründere med entusiasme og kompetanse – og det er en god kombinasjon!

Angler ID tilbyr også en enkel fangstrapportering rett i appen. Vi har lenge jobbet med å få inn nok data fra de som kjøper kortene så dette er et tiltak vi har stor tro på for å tilrettelegge for enda bedre fiske i våre vann". 

Finn Hungerholt
Oslomarkas Fiskeadministrasjon - OFA

Read More
Aksel Caille
Rælingen JFF

" Vi i Rælingen JFF selger fiskekort via tradisjonelle kanaler, men vi har de siste årene sett at salg via nett tar over mer og mer. Når jeg ble kontaktet av Angler ID så var det naturlig for oss å sjekke ut hva denne appen kan hjelpe oss med. Siden det ikke er noen kostnad forbundet med å selge fiskekort via appen, var det ikke noe å tenke på. (Kostnaden er det fiskeren som tar) For oss er det viktig å gi våre kunder muligheten til å kjøpe kort på den måten de vil, der de vil og ikke minst når de vil. Ikke var det mye arbeid forbundet med å komme i gang heller. Sendte bare inn en oversikt på våre vann, info om priser, kontonummer osv, så ordnet Angler ID resten for oss. 

Så vidt jeg kan se er det bare et pluss å kunne tilby fiskekort på så mange plattformer som mulig 🙂 "

Bjørn Kristoffer Kjelsrud
Rælingen JFF

Read More
Aksel Caille