Rælingen JFF

" Vi i Rælingen JFF selger fiskekort via tradisjonelle kanaler, men vi har de siste årene sett at salg via nett tar over mer og mer. Når jeg ble kontaktet av Angler ID så var det naturlig for oss å sjekke ut hva denne appen kan hjelpe oss med. Siden det ikke er noen kostnad forbundet med å selge fiskekort via appen, var det ikke noe å tenke på. (Kostnaden er det fiskeren som tar) For oss er det viktig å gi våre kunder muligheten til å kjøpe kort på den måten de vil, der de vil og ikke minst når de vil. Ikke var det mye arbeid forbundet med å komme i gang heller. Sendte bare inn en oversikt på våre vann, info om priser, kontonummer osv, så ordnet Angler ID resten for oss. 

Så vidt jeg kan se er det bare et pluss å kunne tilby fiskekort på så mange plattformer som mulig 🙂 "

Bjørn Kristoffer Kjelsrud
Rælingen JFF

Aksel Caille